Tonhalsaláta

1 adag
Kalória: 191 kcal/adag
Összetevők
- ½ hagyma
- ¼ póréhagyma
- ½ sárga paprika
- Aprított petrezselyem
- 1 kis tonhalkonzerv (sólében)
- 1 teáskanál repceolaj
- 125 ml alacsony zsírtartalmú természetes joghurt
- ½ teáskanál mustár
- Narancslé
- Só és bors
- Teljes kiőrlésű kenyér
Módszer
- Vágja fel a hagymát és a póréhagymát, és pirítsa meg olajban.
- Mossa meg a paprikát, és kockázza fel apróra.
- Csepegtesse le a tonhalat, és vágja darabokra.
- Készítsen salátaöntetet a joghurt, mustár, kevés narancslé, só és bors felhasználásával, és öntse rá a tonhalra.
- Tegye a tetejére a póréhagymát és a hagymát, és szórja meg petrezselyemmel.
- Egy szelet teljes kiőrlésű kenyérrel tálalja.
Ezt a receptet dietetikus készítette.
Szójegyzék