Töltött avokádó

Töltött avokádó kép

4 adag

Kalória: 268 kcal/adag

Összetevők

  • 2 avokádó
  • 2 paradicsom
  • Egy citrom leve
  • 100 g alacsony zsírtartalmú fetasajt
  • 1 mogyoróhagyma
  • 1 csomó metélőhagyma
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 4 fekete olivabogyó
  • Mentalevél a díszítéshez
  • Só és bors

Módszer

  1. Kockázza fel a paradicsomot és a fetasajtot, és vágja fel a mogyoróhagymát.
  2. Vágja félbe az avokádókat, kanalazza ki a húsukat, és pépesítse a gyümölcshúst villával. Dobja ki a magokat. Őrizze meg a héjakat.
  3. Adja hozzá a citromlevet, fetasajtot, mogyoróhagymát, paradicsomot, metélőhagymát és olívaolajat.
  4. Tömje meg az avokádóhéjakat a keverékkel, és díszítse fekete olívabogyóval és mentával.

Ezt a receptet dietetikus készítette.

Szójegyzék