Osztrák sárgarépa

Osztrák sárgarépa kép

1 adag 

Kalória: 237 kcal/adag

Összetevők

  • 125 g sárgarépa
  • 1 evőkanál dióolaj
  • 1 teáskanál barna cukor
  • Víz
  • Bors
  • 1 evőkanál vágott petrezselyem
  • 1 evőkanál tört napraforgómag

Módszer

  1. Hámozza meg a sárgarépákat, és vágja vékony szeletekre.
  2. Karamellizálja a cukrot dióolajban, és adja hozzá a sárgarépákat.
  3. Töltse fel vízzel,  és fűszerezze sóval és borssal.
  4. Főzze körülbelül 10–15 percig.
  5. Tálalás előtt adja hozzá a petrezselymet és a napraforgómagokat a sárgarépához.

Ezt a receptet dietetikus készítette.

Szójegyzék